Nu är vi överallt.

januari 29, 2009 at 11:13 e m (Johannes skriver)

Det känns i alla fall så. Vårt sociala liv på nätet (det är det enda sociala liv vi har) började med vår blogg, som numera flyttat hit. En stund efter den hittade vi båda till Facebook. Och idag ligger vi för första gången på Twitter.

Jag tänker inte lägga någon större tid på att förklara Twitter när alla sitter med Google. Men i korta drag är det mikro-bloggning, det vill säga extremt korta bloggposter. Som om man SMS:ade till nätet så att alla kan läsa det. Tanken är att de här tre delarna (blogg, Facebook och Twitter) skall vara komplement till varandra. Facebook blir det övergripande nätverket med bilder och kontakter (kom igen Ingrid, jag vet att du vågar bli medlem. Du brukar väl inte banga för saker på nätet?), bloggen ger möjlighet att skriva längre inlägg om vad som händer, medan Twitter blir en snabb uppdatering om vad som händer just där och då. Så att ni som vill kan följa oss. Inte för att vi är så jävla intressanta, men samtidigt så sitter du ju och läser det här.

På Twitter har vi delat på oss. Ni hittar oss på http://www.twitter.com/johannesstrand och http://www.twitter.com/gabriellastrand. Där finns även länkar tillbaka hit. Förhoppningvis fastnar någon av er för det snabba bloggandet. Meddela oss i sådana fall så att vi kan följa er. Själv gillar jag att det blir snabbt och spontant och utan en allt för dryg korrekturläsning.

Som det här jag just skrivit, hur kul är det att korra innan jag trycker publicera…?!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: